Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові діє спілка учасників АТО (ВІДЕО)

27 травня 2015 р., 20:30

Її очолив учасник бойових дій Ігор Кальба

У Рахові створили спілку учасників АТО “Рахівський едельвейс”. Її очолив завідувач музею, учасник бойових дій Ігор Кальба, який нещодавно повернувся з передової. Разом з волонтерами учасники спілки будуть допомогати закарпатським бійцям.

Півтори року війни на Сході, сотні тонн гуманітарки, десятки волонтерів. Війна триває, проте вже зараз високогірне місто може мобілізувати в рази більше допомоги, позаяк щонайменше 20 членів організації працюють спільно. Тут створили спілку учасників АТО “Едельвейс”. Очільник “Рахівського Едельвейсу” у мирний час працював завідувачем музею. 

Та коли прийшов час, вирушив на Схід зі зброєю в руках. Реалії, з якими там довелося жити, спонукали чоловіка до рішучих дій. Щодо жіночої половини спілки, то Сніжана Тулик – волонтер з досвідом. З найперших днів війни і по сьогодні вона сама відвозить гуманітарну допомогу на фронт. А допомагають волонтери в першу чергу бійцям АТО, які повернулися з фронту. Один з них Руслан, приїхав у відпустку. Йому члени “Едельвейсу” сприятимуть в отриманні землі та при потребі в наданні медичних послуг, каже військовий. Хоч спілка ще зовсім молода, проте в ній вже зібралася команда волонтерів та фахівців, які допомагатимуть захисникам Східних рубежів чим тільки зможуть.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp