Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанин Олександр Геревич пропонує свій сценарій серіалу для «1+1»

27 травня 2015 р., 21:30

Назвав він сценарій "Соколина пісня"

Мешканець Берегова Олександр Геревич надіслав свій сценарій серіалу під назвою «Козаки. Соколина пісня» на конкурс, оголошений телеканалом «1+1».

 

Як відомо, нещодавно телеканал «1+1» оголосив про проведення конкурсу з пошуку найкращих ідейнових — українськихсеріалів — «THE NEXT BIG THING 2015».

Прийом робіт на конкурс у форматі відео-презентацій тривав до24 травня. Нині ж і до31 травня на сайті проекту триває голосування за конкурсні роботи, після чого кожна робота отримає оцінку членів журі.

На базі голосів користувачів та балів журі буде прорахований фінальний ранг, за яким30 учасниківпотраплять у шорт-лист.

Серед конкурсантів, які надіслали свої ідеї до нового українського серіалу, є й сценарій закарпатця, жителя Берегова Олександра Геревича. Хлопець надіслав на конкурс сценарій до серіалу під назвою «Козаки. Соколина пісня».

«1670 рік, Росія. Під час підготовки до організації повстання донських козаків під керівництвом Разіна козак-характерник з України дізнається, що поховані ним у1654 році дружина та син живі, як і його найкращий друг-характерник, який їх і викрав і зараз керує таємною поліцією царя. Відрізаний від України, побоюючись зради з будь-якої сторони, він починає власну гру. Навіть не підозрюючи, що цим починає грати на руку таємничій масонській третій силі, яка реалізовує свій сценарій в Україні та Росії та має своїх агентів як в оточенні двох українських гетьманів, так і Разіна та царя.

Для Тараса на прізвисько Сокіл ця війна стане останньою, його «соколиною» піснею. Війною пліч-о-пліч з волелюбним Разіним та відчайдушною Оленою Арзамаською, з російським солдатом, кому він замінить батька, проти свого найкращого друга та власного сина, вихованого вже по імперським канонам. Намагаючись повернути кохану дружину, яка16 років провела в заточенні, не маючи підтримки з батьківщини, на якій ведеться братовбивча війна гетьманатів, керуючись тільки власними інстинктами характерника… В таких війнах абсолютних переможців не буває. Платити прийдетьсявсім», — наводиться короткий сюжет можливого нового українського серіалу в описі до роботи.

Тим часом, закарпатці можуть підтримати земляка, віддавши свій голос за його бачення сучасного українського серіалу на сайті проекту.

Новини Берегівщини


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp