Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати не проголосували за створення КП "Закарпатоблагроліс"

28 травня 2015 р., 12:03

Аби це рішення пройшло, не вистачило 3 голосів

Сьогодні на сесії Закарпатської обласної ради депутати не проголосували за проект рішення «Про створення комунального спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства «Закарпатоблагроліс» Закарпатської обласної ради».

За висловилися тільки 52 депутати при необхідних 55.

Проект рішення передбачав «утворити комунальне спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Закарпатоблагроліс» Закарпатської обласної ради; закріпити за ним на праві господарського відання будівлю, що знаходиться за адресою №137 с. Кострино Великоберезнянський район». Також у проекті рішення передбачалося звернутись до голови Закарпатської обласної державної адміністрації з клопотанням про передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області лісових земельних ділянок, що вивільняються внаслідок ліквідації державного підприємства «Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових господарств».

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp