Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Довгому на території тубдиспансеру буревій повалив шість дерев

28 травня 2015 р., 16:09

Це на два менше дерева ніж впало минулого року в цілому районі

Протягом 2014 року та за 4 місяці 2015 року на території Іршавського району відбулось декілька випадків надзвичайних ситуацій природного характеру.

В результаті дощів та буревіїв протягом 2014 року, в населених пунктах Лоза, Лисичово, Луково, Вільхівка, Ільниця, м. Іршава було повалено вісім дерев, що могло завдати шкоди мешканцям цих сіл.

Станом на 27 травня 2015 року, в наслідок зливових дощів та буревію що пройшли в лютому та березні місяці, в населених пунктах Сільце, Вільхівка, Брід, Іршава, повалено сім дерев, слава Богу обійшлось без постраждалих.

В ніч з 23 на 24 травня в с. Довге на території Тубдинспансеру, буревієм повалено шість дерев чим було створено загрозу для життя громадян, житловим будинкам та будівлям бюджетної сфери.

З метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть загрожувати життю людей, транспортним засобам та будівлям, просимо, рекомендуємо: керівникам органів місцевого самоврядування, установ, підприємств та організацій не залежно від форми власності, невідкладно провести обстеження прилеглих територій на предмет безпечності дерев, що ростуть на підвідомчій території або безпосередньо біля проїзної частини вулиць та доріг. Органам місцевого самоврядування особливу увагу приділити територіям установ бюджетної та соціальної сфери району, при виявленні таких дерев (у встановленому чинним законодавством порядку) здійснити їх зрізку, за погодженням з екологічною службою та райдержадміністрацією.

Також просимо, про випадки виникнення на підвідомчих територіях, надзвичайних ситуацій природного або техногенного характеру, обов’язково повідомляти за телефонами: 101, або 2-15-04 черговий Іршавського РВ УДСНС України у Закарпатській області та 2-11-42 приймальна райдержадміністрації (телефони працюють цілодобово).

Начальник відділу з питань цивільногозахисту Іршавської райдержадміністрації Ю.Ю. Химинець

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp