Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 20 ужгородців судяться з народним депутатом

28 травня 2015 р., 19:24

Судове слухання перенесено через смерть одного з фінурантів справи

В Ужгородському міськрайонному суді під головуванням судді Монич Оксани Василівни розглядається справа за позовом прокуратури на звернення нардепа Валерія Пацкана щодо скасування актів на земельні ділянки (в районі вулиці Стефаника в Ужгороді) 24 ужгородських сімей, які їх отримали у 2010 році. Днями відбулося чергове судове засідання у цій справі.

«Прийшло багато людей, представників громадськості, зал засідань був заповнений вщент. Однак розгляд справи перенесено у зв'язку з тим, що один з 24-ьох доповідачів помер. Не знаємо причин смерті чоловіка, але, можливо, могла вплинути і ця ситуація навколо відбирання землі», – розповів громадський діяч Олександр Волосянський.

Як зазначив пан Олександр правозахисники й надалі будуть здійснювати громадський контроль за цією справою і надавати всебічну юридичну підтримку для того, щоб 24-ро ужгородців не втратили право власності на свої земельні наділи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp