Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець розгулював вулицею з холодною зброєю (ФОТО)

9 квітня 2014 р., 16:07

Вечірньої пори під час обходу адміністративної ділиниці на ринку по вул. Заньковецької в м.Ужгороді дільничні інспектори міськівдділу міліції зупинили 38-річного місцевого мешканця за куріння у невстановленому місці.

Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу, чоловік добровільно в присутності понятих, видав предмет, схожий на нунчаки. 

Як він пояснив, даний предмет йому потрібний для самозахисту. За куріння у невстановленому місці на правопорушника складено протокол за ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), а нунчаки направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. 

Ця подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.
 Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp