Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хвороба - не завада для творчості (ФОТО)

29 травня 2015 р., 17:02

У Берегівській РДА відкрили виставку малюнкі осіб з психічними розладами

Сьогодні,29 травня, у фойє райдержадміністрації відкрилась виставка художніх творів «Мистецтво, що об’єднує всіх». Це всеукраїнський проект для пацієнтів, які мають вади психічного здоров’я.

 

Участь у відкритті взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій, головний лікар Берегівської обласної психіатричної лікарні Тетяна Алмашій та їїорганізатори — арт-терапевт Альона Маруца і практичний психолог Наталія Григоренко.

«Як відомо, мистецтво – це один із способів урівноваження людини зі світом у найкритичніші і найвідповідальніші хвилини життя. Саме тому ця мистецька акція і праця цих людей є такоюважливою», —підкреслила головний лікар Тетяна Алмашій.

Арт-терапевт Альона Маруца зауважила, що ця виставка є одним із способів привернути увагу громадськості до потреб осіб із вадами психічного здоров’я, а також розкриття їх світогляду та спілкування зі світом.
Виставка триватиме до середи, тому всі охочі зможуть оглянути представлені художні роботи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp