Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенський "Погляд" закликає до співпраці

29 травня 2015 р., 19:01

Газета викликала у молоді неабиякий інтерес

У редакції університетської газети з ініціативи головного редактора, доцента кафедри журналістики Володимира Тарасюка 26 травня відбулася зустріч зі студентським активом УжНУ. Ішлося про співпрацю видання й молоді закладу, про поліпшення розповсюдження часопису в структурних підрозділах вишу.

Ідею зібрання юнаки й дівчата підтримали активно: поспілкуватися прийшло майже півтора десятка студентів, переважно представників наукових товариств та студентських рад низки факультетів, зокрема фізичного, хімічного, юридичного, історичного, медичного, філологічного тощо.

Насамперед Володимир Тарасюк ознайомив присутніх зі структурою та специфікою газети, а також закликав до співпраці з «Поглядом». Було наголошено, що часопис покликаний висвітлювати життя університету з різних аспектів, а також уміщувати публікації не тільки студентів відділення журналістики, а й інших підрозділів.

Представники ужнівської молоді ставили чимало запитань та отримували на них відповіді. Крім того, запропонували розносити більше примірників у гуртожитки. Лунали пропозиції й щодо профорієнтаційної роботи в школах за допомогою газети. Також студактив запропонував створити скриньки для «Погляду» біля розкладів занять на відповідних підрозділах.

За інформацією «Погляду»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp