Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині панував гандбольний азарт (ВІДЕО)

29 травня 2015 р., 19:18

Обласний турнір нещодавно відбувся у Драгові

Обласний турнір з гандболу відбувся у Драгові Хустського району. За першість змагалися дівчата та юнаки з Ужгорода, Хустщини і Тячівщини.

З метою популяризації гандболу серед молоді у хустському Драгові відродили змагання обласного рівня. Відтак починаючи з цього року гандбольний турнір серед дівчат та юнаків стане традиційним.

До слова, спочатку організатори планували провести відкриту першість району. Поза як взяти участь у змаганнях виявили бажання і команди Ужгорода та Тячівського району, турнір з гандболу став уже обласного рівня.

У змаганнях взяли участь юнаки 2000-го року народження і молодше. А це всього дві команди «Хуст» і «Драгово» позмагалися між собою за першість.

Хлопці продемонстрували напружену гру. За результатами перемогли хустяни.

Змагання серед дівчат проходили за коловою системою. Взяли участь у гандбольному турнірі дівочі команди: з Хуста, Драгова, Тячівського району та Ужгорода. Кожна команда зіграла по три гри. Щодо віку, то юні гандболісти учениці 7-х класів і молодше.

У підсумку першими стали дівчатка з Тячівщини, на другому місці драгівчанки, бронзу здобули хустянки і четверті – юні ужгородки.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp