Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині продовжили призов хлопців на строкову військову службу

30 травня 2015 р., 12:29

Усі особи призовного віку мають негайно з’явитись до воєнкомату

Згідно з наказом військового комісара Тячівського районного військового комісаріату з 1 по 30 червня 2015 року продовжено проведення призову на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27 – річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Тячів, вул. Незалежності, 49, в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат не пізніше 4 червня 2015 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Тячівського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчально–виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, нестимуть відповідальність згідно з чинним законодавством.











Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp