Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шаранич привітав підшефних діток зі святом (Фото)

30 травня 2015 р., 18:41

У такі нелегкі часи підтримка вкрай необхідна

Стало вже доброю традицією у правоохоронців краю брати участь у всіх значимих подіях підшефної Перечинської школи інтернату. Нині очільник міліції Закарпаття Сергій Шаранич, начальник Управління кадрового забезпечення Василь Корсак, начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей розділили із випускниками Перечинської школи-інтернату гарні емоції від святкування Останнього дзвоника.

{g}

19 випускників цього року у школі-інтернаті. Директор навчального закладу Василь Коба звернувся до них з батьківським щирим словом, побажав їм, в першу чергу, залишатися справедливими людьми і гідними громадянами нашої Держави. А найголовніше, зауважив Василь Федорович, ніколи не забувати про ті важливі речі, яким Вас вчили в школі, про те добре, що прагнули Вам повсякчас прививити і викладачі, і в вихователі закладу.

Випускники танцювали для присутніх вальс. Першачки розказували віршики, чим дуже потішили глядачів. Також маленькі школярі звернулися з напутнім словом до учнів, які ось-ось вступлять на стежку дорослого життя. Емоційним було звернення до своїх вихованців класного керівника Василя Козака.

Сергій Шаранич звернувся до випускників із твердим переконанням того, що вони є надія та опора нашої сильної і незалежної держави. Україна споконвіків була сильною завдяки патріотизму і незламності духу нашого народу. Нелегкі часи переживає зараз наша держава, та прийдешнє покоління, яке ось-ось вступить в доросле життя є тим фундаментом, який стане основою на шляху процвітання та добробуту наших громадян завдяки своїй освіченості, наполегливості та правильним життєвим орієнтирам. Василь Корсак звернув увагу випускників на те, що у них є гарні приклади для наслідування, - колишні випускники школи-інтернату, серед них і Алі Сулейманов, який гідно несе службу у Перечинському райвідділі міліції.

На святі були присутні також і голова Перечинської районної державної адміністрації Іван Бібен, який, в свою чергу, побажав учням успіхів та звершення всіх мрій. Від імені працівників міської влади з гарним добрим словом звернулася до учнів Вероніка Годована.

Кращих учнів школи було нагороджено грамотами за активну участь у суспільно-корисній праці та у спортивно-масовій роботі. Також було приємно, що вокальний ансамбль Перечинської школи-інтернату здобув перше місце цього року у районному конкурсі патріотичної пісні, за що навчальний заклад теж було відзначено грамотою.

Випускники проспівали для присутніх пісні «Школо, школо» та «Боже дякую тобі». Логічним завершенням свята став голосливий дзенькіт останього дзвоника.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp