Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі з порушниками боротиметься і громадське формування (ФОТО)

31 травня 2015 р., 11:30

Його створення нещодавно обговорили в Порошкові

Начальник міліції громадської безпеки Перечина Євген Мельников зустрівся з жителями села Порошково. На зустрічі були присутні також голова Порошківської сільської ради Юрій Касинець та дільничні інпектори міліції Іван Машкаринець, Павло Мацкевич, Віктор Чума та Олександр Кирлик. Спільно громада спробувала знайти вирішення болючих для села проблем.

Основне питання, що стояло перед зібранням – це організація та визначення пріоритетів діяльності громадського формування, яке ось-ось діятиме в селіПорошково. Зваживши на ситуацію, що склалася в населеному пункті, майже півсотні селян виявили бажання стати членами громадського формування. Хоч членство у даному формуванні і не дає ніяких привілеїв, матеріальних чи фінансових винагород. Але кожен свідомий того, що бере на себе певну відповідальність.

Новообраний керівник Еміл Корпанець провів серед кандидатів анкетування, аби з’ясувати, як ті розуміють мету, з якою створюється громадське формування у селі Порошково та яка необхідність створення формування саме у їх населеному пункті. Як з‛ясувалося, громада впевнена, що новостворене формування - це перший необхідний дієвий крок у справі запобігання та виявлення порушень, які з дня в день все більше дошкуляють місцевому населенню своїм масовим характером. Це підтримання правопорядку, можливість швидко реагувати на незаконні дії порушників.

У Порошкові окремі місцеві жителі крадуть з городів чужі врожаї. Люди нарікають, що цуплять у них все, що лише встигає дозріти на присадибних ділянках. Окрім цього, викошують чужу траву, коней пускають випасатися на людських наділах. Дошкуляє місцевому населенню і гужовий транспорт, якого з кожним роком у Порошкові стає все більше.

Євген Мельников запевнив громаду, що міліція всіляко сприятиме діяльності новоствореного громадського формування, адже взаємодія правоохоронних органів з населенням є ефективним та дієвим методом боротьби зі злочинністю.

Інформація Перечинського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp