Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму планують створити військово-патріотичний табір для дітей

1 червня 2015 р., 12:20

Дітей навчатимутьт азам військової справи

Російське військово-історичне товариство (РВИО) в 2016 р. планує створити в анексованому РФ Криму патріотичний табір, розрахований на 5 тис. дітей. Про це виданню "Известия" повідомив голова організації Володимир Мединський.

Для реалізації проекту в Криму відновлять один з покинутих таборів.

"Ми плануємо в наступному році сконцентрувати зусилля на створення зразкового військово-патріотичного табору, перебування в якому кожній дитині потрібно буде заслужити - наприклад, гарним навчанням або успіхами у вивченні історії", - сказав Мединський.

За словами Мединського, в таборі діти будуть вивчати історію Росії та її Збройних сил, традиції військової етики, а також пройдуть фізичну, тактичну, вогневу, стройову і медичну підготовку.

У військово-патріотичних таборах РВИО під назвою "Я - Громадянин і Захисник Великої Країни!" проводять канікули діти від 12 до 18 років. Вони живуть у наметах, вивчають різні військові дисципліни, стрибають з парашутом, беруть участь в пейнтбольних баталіях.

"Вважаємо принципово важливою таку форму роботи з молоддю. Перебування в таких таборах позитивно позначається і на фізичному, і на моральному стані дитини: він прагне бути схожим на героїв військової історії нашої Вітчизни", - вважає Мединський.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp