Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дитячі веселощі в Ужгороді розпочались з виклику МНСників (Фото)

1 червня 2015 р., 13:17

Щоб зайти до вагончиків, довелось зрізати замок

Сьогодні, в Міжнародний День захисту дітей, на станції «Молодіжна» Ужгородської дитячої залізниці заплановані цікаві та веселі заходи для діточок.

Це і екскурсія по збереженим вагончика, і виставка моделей локомотивів і вагонів, а кульмінацією свята має стати подія, яка буде внесено в українську Книгу рекордів, - на площі Фенцика буде зібрана найбільша іграшкова залізниця.

Але акція почалася з казусу. Незважаючи на домовленості з керівництвом Львівської залізниці, на балансі якої знаходиться Ужгородська дитяча, в обумовлений час (10.00) приміщення було закрито, замки висіли і на вагончиках, а сторожа, який повинен був відкрити всі ці приміщення, - на горизонті не спостерігалося. Коробки з експонатами виставки чекали свого годину на лавочках ...

В результаті організаторам, в числі яких і заступник мера Ужгорода Ярослав Шафарь, довелося викликати рятувальників ДСНС, показова акція яких проходить поблизу, перед будівлею філармонії. Рятувальники флексом зрізали замок, і вагончик вузькоколійки наповнився захопленими дитячими голосами.

Зламувати двері станції, щоб розмістити виставку моделей, на щастя, не довелося. Сторож з ключами все ж з'явився, причому в досить-таки "підозрілому" стані. Ми, звичайно, не фахівці-наркологи і можемо помилятися, але склалося стійке враження, що він був у стані серйозного алкогольного сп'яніння.
Тим не менш, свято продовжилося. Бажають оглянули вагончики, а інші діти тим часом малювали на асфальті крейдою веселі різнокольорові поїзда.

{g}

Korzonews.info

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp