Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка потрапила під колеса електропоїзда

1 червня 2015 р., 17:18

Лікарі не коментують стан потерпілої

Сьогодні, у перший день літа, о 6.40 ранку 59-річна ужгородська пенсіонерка проходила по залізничному мосту через річку Уж біля колії в габариті. Саме в цей момент їхав електропоїзд «Сянки-Мукачево». Як розповіли працівники лінійного відділення міліції на станції Ужгород виданню «Карпатський об’єктив», машиніст подавав сигнали, однак, певніше за все, жінка не могла нікуди звернути. І хоча машиніст і застосував екстрене гальмування, однак уникнути удару не вдалося.

У результаті цієї аварії ужгородка отримала перелом правої плечової кістки, перелом стегнової кістки, забійні рани та інші тілесні ушкодження. На місце пригоди приїхала карета «швидкої допомоги», яка госпіталізувала потерпілу. На щастя, жінка залишилася жива.

Як повідомили в Ужгородській міській клінічній лікарні, наразі потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні, працівники реанімації відмовилися повідомити про стан потерпілої.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp