Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День захисту дітей відзначили особливі діточки (ФОТО)

2 червня 2015 р., 11:20

Свято пройшло в реабілтаційного центру.

Про це "Часу Закарпаття" повідомили в УДАРІ

До Дня захисту дітей великоберезнянські ударівці влаштували свято у реабілітаційному центрі

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей ударівці Великого Березного влаштували свято у районному реабілітаційному центрі для малечі з обмеженими можливостями. Разом із керівником закладу Яриною Кич активісти організували міні-концерт, солодкий стіл та творчу лабораторію. Дітлахи залюбки малювали картини на тему «Хай завжди буде сонце, хай завжди буде мир!» та слухали пісні у виконанні учнів місцевої музичної школи.

Керівник Великоберезнянської районної організації УДАРу Мар`яна Соляник звернулася до вихователів центру зі словами подяки за клопітку роботу. Також пані Мар`яна привітала діток з їхнім днем, побажала здоров`я і здійснення всіх мрій.

«З реабілітаційним центром ми дружимо давно, відзначаємо з малечею всі свята. Вчорашній день не став винятком. Це особливі дітки, і ставлення до них теж має бути особливим. Ми робимо все, аби бачити на їхніх обличчях посмішки, і раді коли нам це вдається», - каже Мар`яна Соляник.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp