Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді жіноча збірна з гандболу готується до матчу з Японією (Фото)

2 червня 2015 р., 18:02

Товариський матч проведуть перед боротьбою за квиток на Чемпіонат світу

З 28 травня до Ужгорода почали прибувати претендентки до жіночої збірної з гандболу, а щоб не гаяти часу, головний очільник жіночої "націоналки", Борис Петровський, кожне вечірнє тренування присвячував двохсторонній грі, в якій у якості суперника для кандидаток в збірну були срібні призери чемпіонату України, ужгородські "Карпати".

Тренерський штаб готує національну команду на території готеля-ранчо "Золота Гора", де в приміщені спортивного залу "Карпати Арена" тренуються гандболістки, що представлятимуть Україну в матчах відбору на чемпіонат Світу проти команди з Польщі.

{g}

Нагадаємо, що перший матч пройде 6 червня в Ужгороді, СК "Юність", початок о 19:00.

Оскільки до матчу є ще тиждень, керівництво ФГУ знайшла спаринг-партенера для збірної, і ним виявилася команда з Японії, яка прийме українок на території Угорщини. Матч Японія - Україна відбудеться 3 червня в угорському місті Секешфехервар, а розпочнеться він о 19:00 за київським часом.

В складі нашої "націоналки" виступатимуть:

Яблонська Ірина, Кребс Олександра, Андрійчук Юлія, Ніколаєнко Ольга, Зоря Валерія, Левченко Євгенія, Смбатян Тамара, Стельмах Ірина, Туркало Наталя, Борщенко Вікторія, Горильська Лілія, Уманець Олена, Передерій Ольга.

ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp