Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленька красуня з Ужгорода їде підкорювати великий подіум (Фото)

2 червня 2015 р., 19:14

Щоб отримати путівку на світовий конкурс

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція маленької закарпатки – Юлії Мішко, яка представлятиме область цього року на фіналі Національного дитячого модельного фестивалю «Міні Топ-Модель України 2015». Конкурс проходитиме 7 червня в Києві.

Як розповіла Вікторія Німець, виконавчий директор Закарпатської школи моделей "A*Star", Юлія займається у школі моделей півроку і завершує перший рівень навчання. «Юля - одна з найкращих учениць, у неї є хороші дані для того, щоб представити наш край на всеукраїнському конкурсі. Вона дуже здібна учениця, і крім природних даних, дуже старанна на репетиціях»,- зауважила Вікторія Німець.

Репетиції на національному конкурсі триватимуть з 2 по 7 червня у Києві і завершаться яскравими фінальними виходами маленьких красунь. Ужгородська школярка їде на конкурс з чудовими сукнями від дизайнера Мар’яна Годованця.

«Підготували коктейльну сукню, національне вбрання, передбачене також дефіле в одязі, який нададуть компанії-спонсори, - розповіла мама конкурсантки Мирослава Роман. - З усієї України беруть участь 15 дівчаток».

{g}

Юлія Мішко, учениця Закарпатської школи моделей "A*Star" каже, що виступати на конкурсі такого рівня їй не складно. «Я вчилася у школі моделей, багато чого знаю: як треба ходити, який стиль вибирати», - коментує дівчинка. Переможниця конкурсу отримає корону та можливість представляти Україну в Анталії (Туреччина) на світовому конкурсі.

Як розповіла Вікторія Німець, Юлію підтримує вся школа моделей і вірить в успіх дівчинки. «Ми навчаємо наших учениць з багатьох предметів, які стануть у нагоді у професійному модельному розвитку будь-якій дівчині і юній леді, - каже Вікторія, - дуже приємно бачити, які дівчата змінюються».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp