Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у «Дорозі життя» День захисту дітей святкували (ФОТОРЕПОРТАЖ)

2 червня 2015 р., 22:52

Сьогодні, 2 червня, у Центрі реабілітації для людей з особливими потребами провели низку святкових заходів.

Свято стартувало зі спортивно-розважального дійства «Повір у себе», яке відбулося на базі ужгородської школи №20.

 

 Після веселого спортивного заходу вихованці «Дороги життя», їх педагоги та батьки крокували містом у рамках маршу-ходотон. Жвавою ходою всі чимчикували від школи №1 до медичного факультету.

Далі на всіх учасників дійства чекав смачний обід, а ввечері талановиті вихованці «Дороги життя» взяли участь у святковому концерті, який відбувся у ПАДІЮНі.

 

Протягом концертної програми молодь з особливими потребами вражала присутніх своїми виступами: гордість Центру Уляна Кастран виконала кілька відомих пісень, котрими викликала бурю глядацьких оплесків, а Василь Мірявчик та Світлана Соломон зачарували всіх танцями: зворушливий український танок та пристрасна Бачата. Група ж молоді Центру подарувала присутнім два зворушливі хореографічні номери – «Квітка мрій» , і танок з рушниками.

Окрім вихованців «Дороги життя» виступали на концерті і гості: молоді співачки Ніка Гудак, Марина Лавришинець та Ольга Свида, а також – танцівниці зі зразкового таатру танцю «Диво». Окрім того, у рамках заходу, відбулася виставка-продаж робіт вихованців Центру, які вони виготовляють власноруч.

Дівчата-вокалістки одночасно розвеселили та розчулили присутніх піснями, а танцівниці – дарували філософські та веселі хореографічні композиції.

Наприкінці заходу виступив добрий товариш «Дороги життя», Заслужений артист України Олександр Садварій, який прийшов підтримати друзів у свій День народження.


Пан Олександр виконав кілька пісень та активно поспілкувався з вдячною публікою, яка щедро аплодувала артистові-імениннику. Вихованці ж «Дороги життя», у свою чергу, щиро привітали Олександра Садварія з Днем народження, подарувавши йому гарну картину.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp