Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські прикордонники приймали у гостях вихованців школи-інтернату (Фото)

3 червня 2015 р., 09:26

Прикордонники сперше запросили діток до себе в гості

До Міжнародного дня захисту дітей прикордонники Чопського загону організували для представників однієї зі шкіл-інтернатів Ужгородського району незвичну зустріч. В гості до «зелених беретів», які дислокуються в обласному центрі Закарпаття, завітали 25 вихованців Часлівецької школи-інтернату віком від 6 до 16 років. Справа в тім, що вказаний навчальний заклад прикордонники відвідували з благодійною метою і раніше, а до себе у гості запросили дітей вперше.

Про це повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Охоронці кордону радо зустріли маленьких відвідувачів, для яких створили експозицію авто- і мототехніки, зброї, спецзасобів і оптичних приладів та розповіли як вони використовуються в охороні державного кордону. Школярі були у захваті, оскільки мали можливість вільно знайомитись з усіма технічними приладами.

Також прикордонники продемонстрували своїм юним друзям показові виступи службового собаки, який «полюбляє» шукати зброю та вибухівку. Звичайно, чотирилапий не заплямував честь зеленого берета – пістолет було виявлено, а робота інспектора та його вірного друга була нагороджена бурхливими оплесками. На завершення екскурсії стражі кордону пригостили дітей «солдатським обідом» та вручили солодкі подарунки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp