Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгородо їде ЄВРОавтобус

3 червня 2015 р., 09:48

Ужгородці матимуть змогу поспілкуватись з дипломатами ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на вуличний інформаційно-пізнавальний захід «ЄВРОавтобус: об’єднаймо Україну», який відбудеться:

· 7 червня (неділя) о 16.00 у м. Ужгород за адресою: Театральна площа біля сцени.

Організатори запрошують зустріти ЄВРОавтобус у своєму місті, поспілкуватися з дипломатами ЄС, взяти участь у конкурсах та вікторинах на знання фактів про ЄС, разом з митцями розмалювати магніти-символи різних країн Європи, взяти участь у селфі-флешмобі #Europabus, відвідати вуличну бібліотеку та фотовиставки на європейську тематику.

ЄВРОавтобус – це альтернативний спосіб проведення освітніх заходів на європейську тематику, який покликаний об’єднати Україну та ЄС і збільшити інтерес жителів міст до питань євроінтеграції. Втілення таких освітніх програм розпочала Фундація Регіональних Ініціатив ще у 2007 році.

ВХІД ВІЛЬНИЙ, УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА!

Усі охочі запрошуються на:

Що? «ЄВРОАВТОБУС: ОБ’ЄДНАЙМО УКРАЇНУ» з серією вуличних інтерактивних розваг, присвячених європейському розвитку України

Коли? 7 червня 2015 року, неділя, з 16.00 до 18.00

Де? м. Ужгород, Театральна площа біля сцени


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp