Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уманські біологи відвідали перлину Карпат (Фото)

3 червня 2015 р., 13:08

Про таку базу практики студенти тільки мріють

Проходячи практику в Науково-навчальному центрі «Синевир» Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, студенти навчаються, збирають цікавий матеріал на території НПП "Синевир", оздоровлюються, проводять акції, цікаві зустрічі.

Днями студенти першого і другого курсів спеціальності «Біологія» Інституту природничо-географічної освіти НПУ ім. М.П. Драгоманова приймали у себе в гостях студентів-географів першого курсу з Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини. Дружня зустріч пройшла у Науково - навчальному центрі «Синевир», що у селі Колочава.

{g}

Уманські гості оглянули ННЦ «Синевир», пройшлися територією центру, обмінялися думками та поділилися враженнями про край із драгоманівськими колегами. «У вас надзвичайно гарна і зручна база для проходження практик, яка розташована у такому мальовничому місці, біля лісу, річки… Ми про таку базу поки лише мріємо», - ділиться враженнями керівник практики в уманських студентів, доктор геологічних наук, завкафедри «Загального землезнавства та геології» Інституту природничо - географічної освіти УДПУ ім. П.Тичини Сергій Половка. Студенти під його керівництвом приїжджають до Колочави на практику вже майже два десятки років. Під час практики вони живуть у школі, сплять у наметах, позбавлені будь-яких зручностей, тож високо оцінили умови для проживання драгоманівських спудеїв.
Під час зустрічі директор ННЦ «Синевир» Анатолій Дербак поділився з уманськими гостями планами по благоустрою та розбудові бази, а на згадку про відвідини центру подарував комплект літератури про університет та інформаційні матеріали про Національний природний парк «Синевир», на території якого розташована установа.

НПП "Синевир"




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp