Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка здобула призове місце у всеукраїнському конкурсі від ДАІ (Фото)

3 червня 2015 р., 16:36

Робота закарпатки - готова соціальна реклама

Упродовж року юні таланти зі всієї України малювали, ліпили, вишивали та шили, аби через свої твори передати своє розуміння безпечної поведінки на дорозі. Участь у конкурсі взяли близько 15 тисяч дітей.

Державтоінспекція проводить творчий конкурс вже більше десяти років поспіль. Змагання у конкурсі відбуваються за трьома віковими категорії: від 5 до 9, від 10 до 13 та від 14 до 17 років.

У третій віковій категорії третє призове місце виборола 15 річна вихованка ЦДЮТ с. Калини Тячівського району Куцин Неля. Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, представники Департаменту ДАІ, Міністерства освіти і науки України, громадських організацій вручили переможцям дипломи та подарунки.

Т.в.о. начальника Департаменту ДАІ МВС України Микола Фасовий зазначив,що поряд з яскравим талантом, діти часто демонструють глибоке розуміння тематики. Зокрема на думку ДАІ, деякі роботи – готова соціальна реклама.

{g}

В цілому на Всеукраїнському етапі творчого конкурсу боролися 5 робіт вихованців навчальних закладів Закарпатської області.

Кожного року до заходу залучається все більше дітей і відповідно зростає майстерність, розуміння важливості питання, з'являються нові ідеї для підвищення культури на дорогах.

Після вручення переможцям нагород, маленькі творці мали змогу переглянути яскраві номери та виступи творчих колективів.



УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Амбідекстер 28.07.2015 00:34 IP: 21.164.251.109
Гарний відбувся конкурс. Дуже багато було дитячих робіт різного віку, які дивували складністю та глибиною соціальної відповідальності..Дітвора просто молодці!! Переможці отримали подарунки, спонсорами котрих виступило рекламне агентство Соната. Фото звіт конкурсу поданий в розділі новин на сайті adv-sonata.com.
ьббь 28.07.2015 00:24 IP: 21.164.251.109
ол

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp