Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградово пертворюється з сірого міста на казковий світ (ФОТО)

10 квітня 2014 р., 08:51

У Виноградові розпочалося передвеликоднє прибирання міста. Цей щорічний захід за традицією називають суботником.

Якщо пригадуєте, раніше він мав бутафорний, явно показушний характер. Проте в останні роки спостерігається приємна тенденція, коли городяни самостійно, без примусу все більше переймаються порядком на прилеглих до своїх осель територіях. Так було і цієї суботи. 



Як повідомив міський депутат Михайло Роман, на його окрузі по вулиці Лучкая на весняне прибирання вийшло біля двох десятків мешканців. Гуртом вони висадили п’ять молодих берізок, полагодили та заново пофарбували дитячий майданчик. 

Особливо старалися молоді мами Наталія Білак, Лєна Галас та Клара Черкасова. Вони зробили приємну несподіванку для дітей і перехожих, розмалювавши портретами казкових героїв споруду трансформаторної електропідстанції. 

Менш креативну, проте також потрібну громадську справу зробили й мешканці поверхових будинків по вулиці Перемоги. Вони начисто прибрали територію довкола багатоповерхівок, а також пофарбували огорожу. У цій суспільній праці проявилися Юрій Карташов, Андрій Оленич, Генадій Євдокіменко та Михайло Данко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp