Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Смертельний удар: Суперечка з другом для закарпатця закінчилася фатально

4 червня 2015 р., 11:21

Суперечка товаришів закінчилася смертю...

18-річний житель смт.Кольчино Мукачівського району вступив у суперечку з 26-річним односельцем. Хлопець ударив свого суперника кулаком у голову. Від перелому основи черепа невдовзі чоловік помер. За фактом вбивства з необережності міліція відкрила кримінальне провадження.


До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що він констатував смерть 26-річного мешканця смт.Кольчино Мукачівського району.

Судмедекспертиза встановила, що смерть потерпілого настала в результаті перелому основи черепа.

Мукачівські правоохоронці затримали 18-літнього односельця загиблого, який підозрюється у скоєнні цього злочину. З”ясувалося, що між цими жителями Кольчина виник конфлікт. Молодший, будучи в нетверезому стані, вдарив старшого кулаком в голову. Після чого хлопці розійшлися по домівках. Внаслідок перелому основи черепа 26-річний хлопець помер вдома.
За даним фактом Мукачівським міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp