Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові відбулася акція добра

4 червня 2015 р., 14:02

Дійство відбулося з нагоди Дня захисту дітей

Барвисте й захоплююче свято з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей організували та провели працівники Виноградівської районної дитячої бібліотеки. То була Акція добра – важливої людської якості, на якій тримається світ. В наш час, як ніколи, вона набуває важливого значення. «Добро не можна побачити, але його можна відчути – в добрих вчинках до природи, словах, обіймах, в очах та усмішці людей.

 Ми хочемо проявити найкраще у нас, у наших дітях – здатність ділитися власною добротою. Творімо добро разом!», – закликали організатори заходу.
Діти розділилися на групи – й жваво, залюбки поринули в ігри та конкурси. Гурт дітей зводив фундамент «Дому добра», інші творили «Дерево доброти», трохи далі школярі збирали прислів’я, хтось з цікавістю оглядав розгорнуту книжкову виставку «Добрі книги», а в сквері на асфальті на малюнках оживали дитячі фантазії. Загалом у рамках акції проводилася ціла низка розваг: майстер-клас із виготовлення «Доброї листівки», конкурс на найдобріший малюнок на асфальті, а також ігри та забави на «Галявині доброти»: експромт побажань «Побажай добра собі і всім», релаксаційна гра «Квітка доброти», sprint-конкурс «Дім добра», арт-терапія «Створення дерева доброти», гра-комільфо «Місто ввічливості», бліц-вікторина «Казкова долина» та creative-гра «Промінці доброти».
Про мету проведення заходу розповіла завідувачка районної дитячої бібліотеки Йолана Йосипівна Любка:
– Нині в нашому суспільстві, на жаль, бракує доброти. Тому, організовуючи Акцію добра, хотілося привернути увагу дітей до необхідності творити добрі вчинки. В рамках цього заходу було організовано багато ігор і розваг. Метою ж Акції добра «Миру і щастя всім дітям Землі» було допомогти дітям проявити здатність ділитися власною добротою, теплом свого серця з іншими.
… В іграх та розвагах непомітно пролетів час. А на завершення Акції добра на її юних учасників чекав приємний сюрприз – призи та повітряні кульки. Віриться, що ігри та забави на «Галявині доброти» залишать дійсно благодатний слід у дитячих душах, а зерна добра, засіяні бібліотечними працівниками, які щиро ділилися теплом свого серця з дітьми, зарясніють добрими вчинками.

Ганна КОБАЛЬ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp