Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські студенти-інженери мають новий креслярський зал (ФОТО)

10 квітня 2014 р., 10:30

У вівторок, 8 квітня, в університетському гуртожитку №4 урочисто відкрили новий креслярський зал для студентів інженерно-технічного факультету.

{p2796}В урочистостях взяли участь декан ІТФ Іван Туряниця, заступник декана ІТФ з виховної роботи Ярослав Легета, голова профбюро факультету Михайло Бобуський, голова студентської профспілки університету Ростислав Головчанський, голова студради гуртожитку №4 Марія Туряниця, активісти та студенти ІТФ.

За сприяння університетської профспілки та деканату інженерно-технічного факультету в залі обладнано десяток затишних робочих місць, встановлено кілька кульманів, на яких майбутні інженери зможуть відтворити на папері свої творчі задуми та проекти.

Декан ІТФ Іван Туряниця за організаційну роботу вручив подяки факультету активістам, які відремонтували й облаштували приміщення. Також подарував кілька десятків книг для технічної бібліотеки креслярського залу й пообіцяв сприяти дальшому її поповненню.

Заступник декана Ярослав Легета у своєму вітальному слові пригадав свої студентські роки в цьому ж гуртожитку і висловив упевненість, що самостійна робота студентів в затишних і зручних умовах посприяє підвищенню їх успішності та поліпшить якість виконання розрахунково-графічних робіт і курсових проектів.

Голова студради гуртожитку №4 Марія Туряниця подякувала всім організаторам створення креслярського залу та вручила грамоти активістам – мешканцям гуртожитку. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp