Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мир очима мукачівських школярів (ВІДЕО)

4 червня 2015 р., 20:37

В місті провели тематичний флеш-моб

Акція заради миру. В Мукачеві волонтери разом з школярами орагнізували флеш-моб. Основна мета заходу – закликати всі народи світу припинити війни та помиритись заради щасливого майбутнього усіх дітей. Як бачать мир діти з 15 країн світу – зобразили на папері, згодом обмінялись своїми малюнками, для того, щоб їх меседж почули та побачили дорослі на іншому куточку планети.

Щасливе дитинство, сонце, не затьмарене вибухами – так бачать діти землі мирне життя. На кожному малюнку – цілий всесвіт маленького громадянина світу, так розуміють слово мир школярі. Участь в акції «Діти за мир» взяли і мукачівські учні.

Закликати всі народи світу припинити війни та помиритись – головний меседж кожної дитини, яка взяла участь в акції.

Окрім виставки малюнків діти та волонтери організували і флешмоб. Діти з тканини виклали слово мир, а також передавали один одному глобус.

В коротке слово мир, насправді можна вкласти сотню значень, і всі вони для кожної людини означають найважливіше в житті.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp