Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Свалявські школярі побачили журналістські будні (ВІДЕО)

4 червня 2015 р., 21:31

Дехто навіть зацікавився професією журналіста.

Знімальний павільйон, студійні декорації та монтаж сюжетів – що там за екраном дітей цікавило завжди. В гостях у телерадіокомпанії М-студіо побували учні Свалявської гімназії, які довідались про тонкощі роботи телевізійників і на власні очі побачили процес створення гарної картинки на екрані.

Учням Свалявської гімназії випала нагода побувати за лаштунками телерадіокомпанії «М-студіо». Екскурсію для школярів провела ведуча ранкової програми Світлана Сіксай. Вона розповіла гостям про всі тонкощі роботи на телебаченні та познайомила з журналістами каналу, які відповіли на численні запитання дітей.

Учні побували в знімальному павільйоні «М-студіо», де спробували свої сили в ролі телеведучих. Побачили, де і як працюють режисери, та яким чином сюжети готують до ефіру.

Діти з цікавістю слухали розповіді журналістів, адже в майбутньому багато хто з них теж мріє працювати в цій сфері.

П. Надія каже, отримали багато позитивних вражень. З учнями на екскурсії їздять досить часто, тому вирішили завітати й до телекомпанії «М-студіо».

Тепер діти зрозуміли, що значить бути журналістом. А головне переконались, що двері відчиняють усім, хто в них стукає.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp