Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські правоохоронці отримали подяки та нагороди за захист церки (Фото)

5 червня 2015 р., 09:43

Міліція уже не раз розслідувала злочини, що були скоєні проти церкви

Вчора, 4 червня, в Ужгороді відбулася зустріч єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашіка з керівництвом закарпатської міліції. Єпископ нагородив кращих правоохоронців за розкриття злочинів, скоєних проти церкви.

За успішне розкриття злочинів, скоєних проти церкви, за особистий патріотизм і професіоналізм владика Мілан вручив орден Теодора Ромжі заступнику начальника УМВС області Василю Русину, а також кільком закарпатським слідчим. Серед них - одна жінка, Ганна Звонар із Мукачева.

Ще кільком правоохоронцям, у тому числі начальнику УМВС області полковнику міліції Сергію Шараничу, владика вручив архієрейські грамоти за допомогу Мукачівській греко-католицькій єпархії.

Вручаючи нагороди, єпископ наголосив, що всі злочини, які були скоєні проти церкви, закарпатська міліція успішно розкрила. Василь Русин подякував за високу нагороду й запевнив, що віра - це один із стовпів, на якому будується Україна.

{g}

- Саме з вірою в Бога наші хлопці в зоні АТО вже більш ніж рік боронять рідний край від підступного ворога. Я переконаний, що Боже слово вбереже наших бійців від ворогів, - каже полковник Русин.

На завершення зустрічі владика Мілан запросив правоохоронців до своєї резиденції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp