Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закрапатті вбивство намагались видати за природну смерть

5 червня 2015 р., 11:13

Жінці не вдалось приховати головного - ножового поранення

55-річна жителька села Букове Виноградівського району під час пиятики зарізала свого чоловіка, а сліди злочину вирішила приховати. Виноградівські міліціонери викрили вбивцю, на яку очікує кримінальна відповідальність.

Пізно ввечері до Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера з села Букове. Заявник повідомив про те, що він виявив мертвим 63-річного місцевого жителя. При огляді тіла лікарі слідів насильницької смерті не виявили. Однак правоохоронці отримали інформацію про те, що в будинку, де жив покійний, весь вечір сварилися. Було прийнято рішення направити тіло на судмедекспертизу.

Експерти встановили, що чоловік помер насильницькою смертю - від ножового поранення. Як з′ясували правоохоронці, чоловіка зарізала його 55-річна дружина. Того вечора вони пиячили, а далі в хаті виникла сварка. П′яна жінка схопила кухонний ніж та нанесла ним удар чоловікові. Коли той помер, вбивця вирішила замаскувати все під природну смерть. Перед тим, як викликати лікаря, вона змила з тіла кров, переодягнула мертвого чоловіка, прибрала в хаті...

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрювану взято під варту. Триває досудове слідство.

ВиноградівськийРВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp