Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спортсменка з Божавського здобула "золото" на чемпіонаті області з шашок

6 червня 2015 р., 10:01

Змагання пройшли у Іршаві.

Особисто-командний чемпіонат області з шашок-64 серед школярів проходив у Іршаві. 37 учасників сформували 10 команд. Виноградівщину представили 4 команди. За «Севлюш» «А» та «В» (Виноградів) грали Анжела Ціп, Вікторія Муцик, Едуард та Даніел Цупики і Микола Донов із міської ЗОШ №8, Іштван Мікловші та Ростислав Білак із ЗОШ №1 і гімназист Вадим Гаврильцо. «Ардів» (Підвиноградів) представили Іван Ситар, Лариса та Валентин Гоздики, Ігор та Василь Шимоня, «Боржава» (Боржавське) – Василь Костак, Михайло Копча та Маргітич Валентина. Всі учасники чемпіонату, не зважаючи на юний вік, показали неабияку волю до перемоги, знання та вміння. Хоч їх суперники більш досвідченіші, бо ж тренуються грати в шашки по 5-7 років, а не 1-2, як наші, та все ж юні виноградівчани порадували результатами. Так, команда «Севлюш В» (Е. Цупик, В. Гаврильцо, В. Мицик) отримала друге командне місце. 

Команда «Севлюш А» посіла четверту сходинку, «Ардів» вдовольнилася 6 позицією. Серед дівчат Анжела Ціп була другою, а Вікторія Муцик – третьою. А от у віковій підгрупі до 10 років Валентина Маргітич з Боржавського отримала золоту медаль та кубок беззаперечного лідера. Всіх переможців нагороджено грамотами.
Звісна річ, такі результати були б неможливими без підтримки. Тож і учасники, і їх тренери щиро вдячні своєму постійному благодійнику Євгенію Ярині, а також директору ЦПРЗ Елеонорі Кудрон, начальнику управління освіти РДА Василю Беленю та директорам шкіл, котрі дбають про розвиток обдарованих дітей і плекають їх таланти задля перемог та досягнень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp