Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За бійку берегівчанин віддасть власну свободу

6 червня 2015 р., 11:32

Хлопець 2 роки сидітиме за ґратами

Вироком Берегівського районного суду Закарпатської області до двох років позбавлення волі умовно засуджено 24-річного берегівця. Юнак опинився на лаві підсудних після бійки на сільській дискотеці, де він зламав щелепу 22-річному хлопцю.

На початку весни ц.р. у нічному клубі «Флейм», що в с.Велика Бийгань Берегівського району, між двома молодими відвідувачами виникла сварка.

Юнаки вийшли «на розборки» на подвір’я, а далі стали битися. 24-річний берегівчанин наніс удар кулаком в обличчя своєму 22-річному супернику, зламавши йому щелепу.

За даним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Після проведення ряду слідчих дій та експертиз справу було скеровано до суду.

Берегівський районний суд, розглянувши матеріали справи, винісвирок — позбавлення волі строком на2 роки. Однак суд взяв до уваги те, що підсудний вперше вчинив злочин, повністю визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Якнаслідок — суд звільнив його від відбуття покарання з іспитовим строком на1 рік.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp