Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Письменники Брати Капранови заспівають в Ужгороді

10 квітня 2014 р., 13:04

17 квітня письменники та видавці Брати Капранови вперше завітають до Ужгорода як музиканти, щоб презентувати свою нову музичну програму – Дзен.ua.

 
Письменники вже встигли виступити у Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Івано-Франківську, Хмельницькому, Вінниці, Володимир-Волинському, Рівному, Запоріжжі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Кременчуці та Чернігові... Загалом у 27-ми містах України.

Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин - це справжня інтернет-легенда, Останній з Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая і прочая.

Брати Капранови вже кілька років експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп. Там буде і кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова. «Вірші Татчина – самі по собі вже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот», – кажуть Брати.

Брати Капранови запросили й ужгородців на свій виступ.
https://www.youtube.com/watch?v=URA9M3_zLbo&feature=youtu.be

Захід відбудеться 17 квітня о 19:00 в IL'KO GALLERY (вул. Кошицька, 28). Вхід 50 грн.




























уч�vC:�
"Час Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp