Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські легіонери: Кобін знову серед кращих

7 червня 2015 р., 17:32

Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина

"Ньїредхаза" зазнала четвертої поразки поспіль (цього разу від "Печа" з рахунком 1-2) і закінчила чемпіонат на 12-ому місці з 16-ти команд. Щоправда, клубу загрожує виліт з Вищого дивізіону, оскільки він не отримав ліцензію, яка дозволяє грати в NВ І наступного сезону. Володимир Овсієнко втретє поспіль відіграв повний матч і до 83-ьої хвилини відчував себе впевнено, аж поки після потужного удару з лінії штрафного по центру м'яч не залетів у ворота від його руки. Загалом Овсієнко відіграв 8 матчів ліги цього сезону, 1 - в Кубку та 4 - в Кубку Ліги. Пропустив 16 м'ячів.

У третій за рангом лізі, Кішварда на виїзді зуміла перемогти Хайдубошормені 3:0. Корнутяк, Молнар та Сільваші вийшли в старті і допомогли здобути своїй команді чергові три пункти.

У 30-му турі другої угорської ліги, Балмазуйварош вдома зіграв внічию 1:1 з Шопроню. Шандор Вайда вийшов у старті і зіграв 56 хвилин. Його команда йде на 13 місці, і лише на один пункт відділяє їх від зони вильоту.

Білорусь

Гірники впевнено переграли "Торпедо-БелАЗ" на власному полі і одним з творців цього успіху став Василь Кобін. Коли коментатор поєдинку почав говорити, що "Шахтар" запросив до своїх лав не самих сильних українських легіонерів, Василь замкнув подачу з лівого флангу точним ударом головою під дальню стійку. Вже за кілька хвилин він ледь не створив шедевр, пробивши зльоту з-за меж карної зони, однак мяч влучив в поперечку.

Торпедівці змогли відігратись завдяки несподіваному удару з центра поля, проте на останніх хвилинах першого тайму "Шахтар" і знову за участю Кобіна вийшов вперед. Саме Василь розпочав гольову атаку пасом в центральну зону. По перерві гості намагались відігратись, але пропустили третій гол, який вбив інтригу в матчі.

Німеччина

Команда Михайла Кополовця, у 28 турі німецької оберліги, знову програла і втратила будь-які шанси, щоб залишити зону вильоту. Рот-Вайс Ерфурт-2 мінімально переміг вдома Айнхайт. Михайло змушений був покинути поле на 54-ій хвилині через травму підколінного сухожилля, яку він дістав ще в попередньому матчі з Ейзенах і яка знову дала про себе знати.

Тож за два тури до завершення чемпіонату Айнхайт Рудольштадт розділяє останню сходинку з ТВ Асканія Бернбург, відстаючи від рятівної 13 позиції на сім очків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp