Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вогонь охопив гараж у Королеві

8 червня 2015 р., 14:41

Пожежа трапилася вчора зранку.

Вранці 7 червня в смт Королево Виноградівського району загорівся гараж, розташований у дворі приватного господарства. Власник обійстя на момент появи вогню перебував вдома. Пожежу в споруді помітили місцеві мешканці, які о 05:55 зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання на місце події виїхали бійці місцевої пожежної команди смт Королево, яким на допомогу прибули вогнеборці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини з Виноградова. Однак через запізніле повідомлення про пожежу полум’я встигло повністю охопити будівлю гаража. Спільними зусиллями бійці ДСНС о 06:12 локалізували загорання й о 06:30 – повністю його ліквідували. На щастя, під час пожежі обійшлося без травмованих і загиблих.

Що стало причиною появи вогню – наразі з’ясовують правоохоронні органи. Імовірно, до загорання призвело коротке замикання електропроводки в гаражі. Завдані збитки встановлюються, адже полум’я знищило покрівлю споруди, легковий автомобіль «Volkswagen Passat B4» 1994 року випуску, скутер «Viper», бензопилу «Урал», зварювальний апарат «Дніпро-1», а також документи.

У ДСНС України у Закарпатській області












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp