Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршава: Школярі побачили, як працюють рятувальники (ФОТО)

8 червня 2015 р., 15:42

Все це відбулося у рамках екскурсії.

Днями півсотні школярів навідалися до будівлі 5-ї державної пожежно-рятувальної частини в м. Іршава, аби зсередини побачити роботу вогнеборців. На пізнавальну екскурсію, організовану в рамках літньої практики, прийшли учні 5-6-х класів Іршавської ЗОШ №2.

 

Захід розпочався із невеликої лекції, присвяченої темам пожежної безпеки й організації заходів цивільного захисту населення. В актовому залі начальник Іршавського райвідділу ДСНС Іван Мошкола розповів дітям, як треба поводитися з побутовими газовими та електроприладами, а також застеріг молодь від небезпечних ігор із сірниками. Рятувальник нагадав школярам, що у випадку пожежі слід викликати вогнеборців, подзвонивши за номером 101. Насамкінець учні вислухали правила поведінки під час літнього відпочинку на природі.

Після теоретичної частини школярів провели територією пожежної частини й показали приміщення, в якому знаходяться пожежні автомобілі. Учні роздивилися пожежно-технічне обладнання та спорядження, а також мали змогу посидіти в кабіні водія й приміряти на себе екіпірування рятувальників. Під час екскурсії гостей неабияк зацікавила пожежна вежа, на якій вогнеборці тренуються, щоб завжди бути в хорошій фізичній формі та якісно ліквідовувати загорання. У підсумку школярі залишилися задоволені заходом, під час якого дізналися й побачили багато нового.

У ДСНС України у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp