Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Іршавщини продовжують обеззброюватися (ФОТО)

10 квітня 2014 р., 13:49

Днями відразу двоє громадян із села Доробратово звернулись до Іршавського райвідділу міліції відносно добровільної здачі незареєстрованої зброї.

З 1 квітня на території Іршавського району проходить місячник добровільної здачі зброї. 

В цей період люди мають можливість здати зброю, яка є незареєстрованою або після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і користуватись нею на законних підставах. 

Першим завітав 45-річний мешканець села Доробратово. Зі слів чоловіка, рушницю знайшов біля озера. Про місячник дізнався під час зустрічі мешканців села із начальником Іршавського райвідділу підполковником міліції Миколою Курицею, тому вирішив не зволікати і прийшов до міліції здати незареєстровану зброю. Майже слідом за ним прийшов 35-річний мешканець цього ж села, який знайшов рушницю під час проведення ремонтних робіт на даху старого сараю. 

Молодий чоловік, переглядаючи сторінки Інтернет-сайтів, прочитав, що наразі можливо у законному порядку зареєструвати знайдену зброю, тому вирішив скористатись можливістю й позбутись проблем із законом. Іршавські правоохоронці нагадують, що громадяни, які здадуть до міліцію незаконну зброю, бойові припаси та вибухові речовини, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, яка передбачена за це Кримінальним кодексом України у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п′яти років. 
Віта Горзов Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp