Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатку обеззброїли міліціонери (ФОТО)

8 червня 2015 р., 17:44

Жінка каже, що придбала зброю для самооборони

Працівники карного розшуку Іршавського райвідділу міліції отримали інформацію про те, що 27-річна мешканка с.Сільцезберігає вдома зброю.

Заступник начальника Іршавського райвідділу міліції Дмитро Антол, начальник карного розшуку Сергій Зінич та оперуповноважений карного розшуку Юрій Саварин поїхали до жінки додому.

Дійсно, у спальні будинку 27-річна жінка зберігала обріз мисливської рушниці та пістолет. Жінка пояснила, що місяць тому вона купила дану зброю від невідомого їй чоловіка для самооборони.

Вилучений обріз та пістолет направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Криміналнього кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавлення волі на строк від двох до п′яти років.

Інформація Іршавського РВ УМВС




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp