Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські роми добровільно укріплюють східні рубежі

9 червня 2015 р., 13:58

Близько 20-ти ромів подавились на Схід

З жителями села Білки Іршавського району спілкувався заступник начальника Іршавського райвідділу міліції майор Дмитро Антол.

Першою завітала на прийом жінка, яку цікавило питання реформування та змін у законодавстві України. Секретар сільської ради надав інформацію щодо 20 осіб ромської народності, які вже вдруге добровольцями поїхали на Схід будувати оборонні споруди. Білківські роми радо їдуть допомагати українським воїнам.

Один із мешканців села підняв питання про безвісти зниклого односельця, який ще у 2010 році пішов із дому, і місце його перебування невідоме. Дмитро Антол повідомив, що пошуки безвісті зниклого тривають. За даним фактом проводиться перевірка не тільки в селі, а й за його межами.

Сільський голова Білок Василь Зейкан сказав багато хороших слів на адресу дільничних інспекторів Василя Кебелеша, Василя Зейкана та Івана Кізляка, які обслуговують село. Селяни поважають своїх дільничних, адже вони завжди готові прийти на допомогу. Сільський голова каже, що незабаром село буде відзначати свою чергову річницю та релігійне свято Петра і Павла, де буде необхідна допомога правоохоронців. Дмитро Антол запевнив, що охорону громадського порядку в селі під час проведення масових заходів вони забезпечать.

Майор Антол уважно вислухав кожного з громадян. По всіх зверненнях буде прийнято рішення у найближчий час. У деяких випадках людям відразу було надано консультативну допомогу.

Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp