Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві живцем ледь не згоріло троє дітлахів

9 червня 2015 р., 17:22

Подія стала "з доброї волі" їхнього батька

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що у приватному будинку в Мукачеві відбулось загорання мансардного приміщення. Внаслідок пожежі згоріла дерев’яна ламберія та пошкоджено покрівлю.

На щастя, пожежу швидко вдалося локалізувати й врятувати життя трьох малолітніх дітей та їх матір, які знаходилися в будинку.

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції з”ясували, що будинок запалив… сам 51-річний господар. Зі слів чоловіка, того вечора вони з жінкою посварилися, і вона вигнала його з будинку. За це розлючений чоловік вирішив помститися. Вночі він виліз на мансардне приміщення, підпалив ламберію і втік...

За фактом умисного пошкодження майна слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.


Мукачівський МВ УМВС










Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp