Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодий закарпатець постраждав під час пожежі

9 червня 2015 р., 18:46

Він отримав опіки 40% тіла

У ніч на 9 червня в с. Велика Копаня Виноградівського району загорівся житловий будинок. Пожежа виникла в кімнаті, де спав 26-річний господар. Він прокинувся й помітив вогонь, а відтак спробував самотужки загасити полум’я. Не впоравшись зі стихією, чоловік вибіг на вулицю й почав кликати на допомогу. Сусіди, які збіглися на місце події, о 04:46 подзвонили до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли бійців 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 05:14 вони локалізували пожежу й тим самим врятували від знищення сусідній житловий будинок, розташований впритул до палаючого помешкання. О 05:36 загорання вдалося повністю ліквідувати.

Під час пожежі 26-річний господар будинку отримав опіки 40% тіла – голови, тулуба, спини та ніг. Його госпіталізували до травматологічного відділення Виноградівської районної лікарні.

Причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки орієнтовно оцінюють у 30 тисяч гривень, адже вогонь знищив покриття й перекриття дерев’яного житлового будинку, меблі та частину домашнього майна.

У ДСНС України у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp