Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спільна заява закарпатських правоохоронців та активістів

2 березня 2014 р., 12:43

Всі, хто прикриваючись ім’ям активістів, вчиняє протиправні дії, будуть притягнені до передбаченої Законом відповідальності

28 лютого відбулась спільна зустріч керівництва прокуратури Закарпатської області, УСБУ та УМВС в Закарпатській області з представниками ВГО «Свобода», ВГО «Ніхто крім нас» (Афганці), Закарпатського «Автомайдану», партії «Удар», «Громадського конвенту», «Самооборони», та «Правого сектору».

Силовики краю закликали активістів максимально сприяти збереженню громадського порядку на закарпатській землі та утриматися від вчинення протиправних дій, адже у цьому зацікавлені усі і саме цього прагне від нас громадськість. 

Відтак, сторони знайшли порозуміння і представники вказаних організацій запевнили, що ніяким чином не перешкоджатимуть повноцінній роботі правоохоронних органів, державних установ, підприємств та організацій.

У свою чергу, правоохоронці повідомили, що вже розпочато перегляд усіх резонансних кримінальних проваджень, які в силу відомих причин не знайшли об`єктивної правової оцінки. Виконувач обов`язків прокурора області Андрій Бакай сказав, що «Ми знаємо «больові точки» нашого регіону, ті питання, які непокоять краян, і вже займаємося цим, проте, якщо громадськості відомі будь-які факти порушення закону – готові їх почути і відреагувати належним чином». 

Наразі вирішується питання щодо спільного з активістами патрулювання міст та районів задля забезпечення правопорядку.

Керівництво Управління СБ України в Закарпатській області наголосило на координації спільних дій для попередження та протидії правопорушенням, зокрема, посягання на державний суверенітет, конституційний лад та територіальну цілісність України. 

У зв’язку із викладеним, закликаємо закарпатців зберігати спокій, максимально сприяти забезпеченню громадського порядку і негайно повідомляти правоохоронців про будь-які протиправні дії. 

Разом з тим, звертаємося до усіх, хто сподівається, прикриваючись ім’ям активістів, вчиняти будь-які протиправні дії за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень обов’язково настане передбачена Законом відповідальність.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Схожі новини

Інспектори Держгеокадастру Закарпаття з початку року провели понад 1000 перевірок дотримання вимог земельного законодавства
Начальник Хустського РЕМу не задовільнив громадськість, а тому його попросили піти
Закарпаття вступить до Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна»
З 1 жовтня держоргани не матимуть права вимагати довідки та документи від громадян
Як правильно оформити запит на отримання публічної інформації в контролюючих органах
Три ромські громади створили органи самоорганізації
Рівіс: Ефективне управління об’єктами спільної власності громад краю - запорука матеріальної та фінансової спроможності органу місцевого самоврядування
Закарпатці не стоять осторонь проблеми торгівлі людськими органами
Державних службовців Закарпаття примусять бути прозорими та відкритими
Заява координаторів всеукраїнської транзитної блокади

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp