Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті перебуває заступник міністра молоді та спорту

10 червня 2015 р., 18:41

Зустріч з ним відбулася сьогодні в ОДА

У середу, 10 червня, в.о.голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс зустрівся із заступником міністра молоді та спорту Ярославом Войтовичем.

Насамперед Михайло Рівіс висловив сподівання, що візит заступника міністра дасть поштовх розвитку та модернізації спортивної галузі області. «Закарпаття нині є дуже перспективним краєм і має безліч переваг серед інших областей для підготовки українських збірних та проведення тренувальних зборів. Але для цього необхідно створити належні умови для спортсменів, відбудовувати тренувальні бази, рекреаційні об’єкти. Влада краю готова до роботи, проте області необхідна і державна підтримка», - зазначив Михайло Рівіс.

Начальник управління молоді і спорту Денис Ман поінформував заступника міністра про стан дитячо-юнацького, резервного та масового спорту на Закарпатті. За словами посадовця, бюджет на сферу спорту в Закарпатській області складає 22 мільйона гривень. Він також підкреслив, що обласна влада вжила всіх заходів із збереження спортивних шкіл незалежно від підпорядкування.
«Приємно вражений розвитком спортивної інфраструктури Закарпаття. 

Ваш край може бути прикладом для інших регіонів у плані модернізації галузі. - зауважив Ярослав Войтович. - Зважаючи на ту спортивну базу, яку сьогодні має область, на рекреаційний потенціал, кліматичні умови, Закарпаття матиме можливість при підтримці держави проводити як всеукраїнські, так і міжнародні змагання на якісному рівні. Також в краї є можливість створити всі умови для проведення тренувальних зборів».
Також під час зустрічі було обговорено і ряд інших важливих питань щодо розвитку спорту в Закарпатській області.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Схожі новини

Пішов з життя берегівський священнослужитель
Закарпатський лікар розповів про першу операцію, сім’ю та наставників
Ярослав Ступник: «Запровадження в УжНУ спеціальності «Правоохоронна діяльність» виявилося успішним»
Головлікар Мукачівської ЦРЛ Ярослав Луп’як: «Мешканці Мукачівщини стали заручниками небажання влади району фінансувати медзабезпечення пацієнтів»
Ярослав Лебович зустрівся з жителями Ракошина (Фото)
Закарпаття попрощалося ще з одним Героєм (ФОТО)
Декан юрфаку Ярослав Лазур: «УжНУ може першим на Західній Україні відкрити представництво Європейської організації публічного права» (ФОТО)
Москаль забрав до Луганської ОДА одного з кращих закарпатських журналістів
Німецький співак поділився своїм кримінальним минулим із закарпатськими в’язнями (Фото)
Головний ДАІвець Закарпаття став хрещеним батьком понад сотні малюків (Фото)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp