Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Економічний факультет налагоджує співпрацю з канадськими вишами

10 червня 2015 р., 20:30

Питання співпраці обговорили у School of Business Alberta University та Concordia University.

У рамках розширення міжнародних взаємин та налагодження професійних зв’язків з іноземними вишами заступник декана економічного факультету, доцент кафедри економіки підприємства Юліанна Волошина відвідала канадський Едмонтон та успішно провела переговори щодо співпраці з двома провідними університетами регіону з економічного напрямку: School of Business Alberta University та Concordia University.

Університет Alberta є одним з найбільших та найстаріших університетів країни. Це надзвичайно потужний та престижний виш, створений 1908 року. У ньому навчається понад 34 000 студентів, до складу входить більше 15 факультетів та 2 коледжі, викладають 200 бакалаврських та 170 магістерських програм.

Університет Concordia, заснований 1921 року, пропонує навчання з понад 45 основних та додаткових напрямів мистецтва, науки та менеджменту, є партнером з більше ніж 40 навчальними закладами 26 країн.

Юліанна Волошина провела переговори із заступником декана з міжнародної діяльності факультету бізнесу університету Alberta, директором центру міжнародних бізнес навчань, членом Китайської академії з управління SINOPEC коледжу менеджменту PhD, FpMAC Edy Wong; деканом факультету менеджменту університету Concordia Dr. Paul McElhone та заступником президента з міжнародних питань та досліджень університету Concordia Dr. Manfred Zeuch. Відповідно до домовленості, УжНУ стане першим університетом – партнером канадських вишів з України.

Під час перемовин ішлося про деталі майбутньої наукової та професійної співпраці, потенційні напрями активізації міжнародної діяльності, актуальні для обох сторін.

Переговори пройшли продуктивно й на високому рівні. Незважаючи на складну економічну та політичну ситуацію в Україні, канадські колеги дуже зацікавлені в розширенні професійних контактів та в налагодженні міжнародної співпраці з економічним факультетом УжНУ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp