Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сент-Міклоші відкрили художню виставку (Фото)

11 червня 2015 р., 19:15

Молоді та амбітні художники поділились станом своїх душ

7 червня 2015 року у замку Сент-Міклош відбулося відкриття виставки творів мистецтва групи художників, які закінчили або ще навчаються в Закарпатському художньому інституті.

Це вже не перша експозиція представлена в стінах замку але перша в оновленому складі. Дана експозиція не має якоїсь спільної ідеї чи теми. Це твори є щорічним звітом представленим на огляд публіки, які показують творчий ріст молодих художників. Тут експонуються живопис та графіка на різну тематику: пейзаж, архітектура, композиції побутового та абстрактного жанру. Характерним для молодих митців є фундамент закарпатської школи живопису, котру у своїй творчості вони трасформують через авторське бачення певної теми.

{g}

Роботи студентів сміливі впевнені і сповнені творчого пошуку, який прогресує, що видно з даної експозиції. Молоді художники мають свої, відмінні один від одного погляди на теми, їх представлення, манеру письма та їх об,єднує любов до рідного краю, наших традицій. Початок розвитку їх мистецтва бере початок у найправильнішому джерелі – на своїй батьківщині та з культури рідного краю. Виховані на таких фундаментальних цінностях молоді люди у своїх майбутніх творах мають змогу стоврити справжне ., високе мистецтво, яке буде виховувати добрі риси та нести позитив у широкі маси.

Можна побажати невпинного творчого прогресу, роботи над своєю майстерністю, здобутків у творчих замислах Михайлову Володимиру, Керечанину Петру, Лакатош Сергію, Шкрюба Юрію, Москальовій Наталії, Базьо Наталії, Маслянко Ренаті, Берецті Владиславу та організатору творчої групи та даної вистаки Ченько Андрію.

Оксана Метзгер культоролог


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp