Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські спортсмени влаштують пробіг заради одужання маленької дівчинки

10 квітня 2014 р., 19:11

У пятницю, 11 квітня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів благодійної акції - 100-кілометрового забігу по гірських стежках Закарпаття

Який здійснить спортсмен, турист, шукач незвичного і просто цікава людина – Дмитро Джміль разом із своїм колегою. 

Акція пройде під гаслом «Я біжу, щоб вона самостійно ходила» і присвячена 14-річній Марійці Мелеш з Іршавщини, яка після трьох складних операцій потребує серйозної реабілітації. Із журналістами зустрінуться Тетяна Ігнатьо, керівник освітнього Кольпінг-центру, регіональний референт, організатор акції; Денис Компанієць - інженер-проектант, спортсмен, учасник акції; Дмитро Джміль - ІТ-спеціаліст, спортсмен, учасник акції. Пробіг проходитиме по треку від Ужоцького перевалу, через перевал Уклин, Оленівський перевал на Перечинщину і до центру Ужгорода – площу Театральну, триватиме в середньому 18 годин. 

Протягом всього пробігу Дмитра супроводжуватиме велосипедист із необхідним запасним спорядженням та їжею, а також постійний зв'язок з радіо-ведучим. 

Вражаючим є те, що біжати треком Діма буде власне вночі, каже, так зручніше – коли і сонце менше пече і рух не такий інтенсивний. *** Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4 Початок о 12.00 Запрошуються представники усіх ЗМІ.
Повідомили в Ужгородському прес-клубі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp