Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині матусі отримали по заслугам

12 червня 2015 р., 08:21

Вручення нагород "Мати_Героїня" відбулося вчора, 11 червня.

11 червня відбулось вручення посвідчень та нагрудних знаків про присвоєння почесного звання України "Мати-героїня".Виконали приємну місію, вручили заслужені нагороди та квіти матерям-героїням, заступник голови райдержадміністрації Марина Чомоляк та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віктор Цвік.

Відповідно до Указу Президента від 8 травня 2015 року № 260 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку нагородженні три жительки району: Гарагонич Надія Василівна (с.Вільшинки), мати шести дітей; Дуркот Юлія Андріївна (с.Свалявка), мати семи дітей; Ярчия тетяна Володимирівна, (С.Т.Ремети), мати п’яти дітей.

"Є багато нагород, але ваша – найважливіша. Дякую вам за те, що ви такі є, що ви не тільки народили, але і виховали гідних громадян нашої держави", – сказала, вітаючи матерів-героїнь, Марина Чомоляк.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp