Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік голови закарпатського села звернувся до активістів "брудними" словами (ВІДЕО)

12 червня 2015 р., 10:01

Причина - земельні питання

До ГО “Закарпатська Громада” звернулась жителька с.Тарнівців, що знаходиться в Ужгородському районі, на самому прикордонні. Справа в тому що у п’ятницю, відбудуться громадські слухання, де розглянуться питання переводу цільового призначення чергової земельної ділянки. Голова сільради Тарнівців – Котлар Марія Золтанівна, яка за чутками вже фігурує в справі із земельними махінаціями в прокуратурі.

Активісти, серед яких були присутні і учасники АТО, здійснювали інформування населення в Тарнівцях, про громадські слухання, і корупцію в сільраді, яка переходить всі розумні межі. Зокрема розклеювали запрошення, із закликом відвідати громадські слухання і припинити деребан землі!

Звичайно, це не пройшло повз увагу місцевих “барончиків” – чоловіка голови сільради та місцевих депутатів, які в діях активістів побачили кримінал, після бесіди у стилі “феня” і дешевих пантів з боку влади, активісти попрохали викликати міліцію і написати заяву, щоб оскаржити ці дії у суді. Крім того активісти написали заяву про образу честі та гідності людини.

Та представникам місцевої влади, здалось замало безпідставного виклику міліції, вони зателефонували прикордонникам та в СБУ (принаймні чоловік що приїхав, відрекомендував себе саме так), причому на особисті номери мобільних телефонів. В нас виникають здорові запитання:

“Чому з прикордонного поста з автоматами і по формі, по особистому дзвінку голови, покидає своє місце несення служби прикордонний загін?”

“Чому СБУшник приїжджає кришувати голову сільради?”

І найголовніше питання: “про можливість створення злочинного угруповування, де фігурують прикордонники, працівники СБУ та місцеве самоврядування – депутати і голова сільради”.

Щодо працівників міліції притензії відсутні. Вони виявились адекватними і швидко зорієнтувалось, адже складу злочину по відношенню до активістів не було.

З цитат, які показують рівень влади села Тарнівці: “Ліпше би під мадярами були”, “На йобта сасі”, “Була 10 років і буду дальше”, “Це моя територія”, “Утця в тебе ниє – отхуярили би тебе по жопі” та інші.

Запрошуємо всіх небайдужих активістів та журналістів на громадські слухання, що відбудуться завтра 12 червня о 15:00, в с. Тарнівці, в приміщенні Сільської Ради.

PS: Вхід тільки за дозволом “Головихи села”


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp