Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Невимовна жорстокість: Серед ночі закарпатку обікрали та зґвалтували

12 червня 2015 р., 11:45

Напили на жінку троє чоловіків

В одному з сіл Рахівського району троє зловмисників напали вночі на вулиці на перехожу. Потерпілу пограбували та ще й згвалтували. Двох злочинців уже затримано, третього розшукують.

У Рахівський райвідділ міліції звернулася із заявою 41-річна жителька одного з сіл Рахівського району. Потерпіла розповіла, що близько першої години ночіїї перестріли на вулиці рідного села троє молодиків. Спершу зловмисники пограбували її, відібравши велосипед, мобільний телефон та гроші. А далі один із нападників ще й згвалтував жінку.

Оговтавшись від пережитого стресу, потерпіла звернулася в міліцію. Одного знічних нападників правоохоронці затримали за місцем його проживання. Ним виявився раніше судимий житель села В.Водяне Рахівського району. В ньоговилучено речовий доказ – украдений велосипед жінки.

Іншого нападника, того, що згвалтував потерпілу, затримали вже тячівські міліціонери за інформацією своїх рахівських колег. Зловмисник намагався втекти, аби уникнути відповідальності. Зняли його просто з рейсовогоавтобуса на території Тячівського району. Гвалтівником виявився 26-річний житель В.Водяного, який на даний час перебуває під слідством за скоєння іншого пограбунку.

Третього учасника нічного нападу на жінку розшукують, особу його вже встановлено.

- Нам вдалося затримати гвалтівника на території сусіднього Тячівськогорайону за кілька годин після отриманого повідомлення про злочин, - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Завдяки спільній злагодженій роботі правоохоронців Тячівського та Рахівського районів злочинця буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186(Грабіж) та ст.152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Інформація Рахівського райвідділу міліції


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp